Wist je dat…
Jacob Hooy ook leuke producten heeft om mee te bakken en te koken!
Voor koekjes en gebak bijvoorbeeld:
- Zuiveringszout/baking soda (natriumbicarbonaat) als rijsmiddel en vervanger van wijnsteenbakpoeder.
- Wijnsteenbakpoeder als natuurlijk variant voor het bakken zonder chemische rijsmiddelen.
- Koekkruiden gem.spec: Kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember, koriander, piment, foelie, cardemom.
- Speculaaskruiden: Kaneel, Kruidnagel, Nootmuskaat, Gember, Koriander, Piment, Foelie, Cardamom.
Maar ook voor het diner, zowel enkelvoudige kruiden (kaneel, basilicum, kerrie,knoflook etc) als mixen.
- Bami kruiden: Koenjit, anijszaad, gember, knoflookgranulaat, komijnzaad, korianderzaad, paprika, peper zwart en galangawortel.
- Bruschetta kruiden: tomaat WD, knoflook, suiker, zout, basilicum en oregano.
- Chili con carne kruiden: Dillezaad, oregano, cayennepeper en sandelhout.
- Gehaktkruiden gem.spec.: Peper wit, laurierblad, galanga, koenjit, korianderzaad, peper zwart, cayennepeper, foenegriek, komijnzaad, karwij, kruidnagel, gember, mosterd, dillezaad, rozemarijn, tijm en venkel.
- Goulashkruiden gem.spec: Paprika edelsuss, cayennepeper.
- Hacheekruiden: Majoraan, oregano, tijm, kruidnagel, piment.
- Hutspotkruiden: Kerrie Engels, piment, tijm, dilletop, karwijzaad, laurierblad, peterselieblad, venkelzaad.
- Italiaanse kruiden: Oregano, uienkiblet, paprika stukjes, paprika edelsuss.
- Kipkruiden: Dilletoppen, cardemom, koenjit, rozemarijn, foelie, gember, knoflook, koriander, komijnzaad.
- Kroketkruiden: Kerrie Engels, mosterdmeel, foelie, peper zwart, tijm.
- Macaronikruiden gem.spec.: Dillezaad, oregano, koenjit, cayenne, oregano.
- Nasi kruiden gem.spec: Koenjit, gember, knoflook, komijn, koriander, paprika zoet, peper zwart, uienpoeder, galanga.
- Pizzakruiden: Oregano, basilicum, bieslook.
- Satehkruiden: Paprika edelsuss, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, galanga, Cayenne, nootmuskaat.
- Shoarma kruiden met zout: Zout, Bouillonpoeder, Komijn, Kerrie Engels, Koriander, Kruidnagel, Cayenne, Kaneel, Knoflook.Bovenstaande informatie komt van de site www.jacob-hooy.nl
Geef een reactie